Yritys

Murri Oy on vuonna 1990 perustettu luotettava, palveleva ja osaava kotimainen yritys, joka tuo maahan sähköisiä komponentteja tunnetuilta eurooppalaisilta valmistajilta suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Tuoteohjelmamme palvelee kone- ja laitevalmistusta, automaatioteollisuutta, keskusvalmistusta, johdinsarjavalmistusta ja prosessiteollisuutta.

Murri ei ole vain tuotteiden maahantuoja ja kauppias. Olemme liiketoimintasi kumppani, jolle voit antaa tavarahuoltonne hoidettavaksi ja me huolehdimme, että saatte tuotteet häiriöittä kaikissa olosuhteissa. Keskittäminen Murrin palveluihin kannattaa.

 

 

Töissä Murrilla

Murrin työyhteisössä ollaan aina valmiina tukemaan ja auttamaan toisia. Asiantuntijatiimissä ratkotaan haasteet yhdessä ja asiakkaille etsitään aina tarpeeseen sopivat ratkaisut. Ketään ei jätetä yksin ja huumoria riittää kaikkiin työpäiviin.

”Murrilla on huipputiimi, jossa on ollut helppo aloittaa uudet työt. Tiimissä ollaan aina valmiina auttamaan. Jaetaan ajatuksia ja kehitetään ideoita yhdessä eteenpäin”
Vesa Luoma, Area Sales Manager

Murrilla ihmisten hyvinvointi on tärkeää ja pidämme työntekijöistä hyvää huolta.
Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa:

  • Toimivat ja ajanmukaiset työvälineet
  • Työsuhde-etuna liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Laajennetun työterveyspalvelun