Wöhrle – Laadukkaan virransyötön asiantuntija

Saksalainen Wöhrle tarjoaa tehoelektroniikan ratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella. Ohjelma sisältää kattavan valikoiman tuotesarjoja ja tuottaa ketterästi myös räätälöidyt ratkaisut ja erikoisjärjestelmät erilaisiin sovelluksiin. Wöhrlen erittäin laadukas tuotetuki ja tekninen asiakaspalvelu tukevat Murrin asiantuntijoita vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

”Teholähteet ovat aina olleet erittäin tärkeä osa Murrin tuoteohjelmaa. Wöhrlen hakkuriteholähteet ovat todellisia tehopakkauksia, jotka soveltuvat erinomaisesti vaativiin sovelluksiin. Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta”, kertoo Murrin asiantuntija Kurt Sibakov.

Uudet hakkuriteholähteet ovat erityisen hyödyllisiä suuri- ja pienitehoisissa sovelluksissa, ja niiden etuihin kuuluvat korkea hyötysuhde, pieni koko ja paino sekä mahdollisuus muodostaa syöttöjännitettä suurempi lähtöjännite. Käyttökohteita teholähteille ovat mm. teollisuuden koneet ja laitteiden keskusvalmistus, energiateollisuus ja uusiutuvan energian virransäästösovellukset sekä erilaiset tietoliikennesovellukset.

 

Wöhrle hakkuriteholähteet

Hakkuriteholähteiden sarjassa yhdistyvät edistyneet teknologiset ominaisuudet ja kilpailukykyinen hintataso.

 • Monipuoliset jänniteluokat
  Muun muassa 12, 24, 48VDC ja laajat tehoalueet 1,25 A:sta aina 40 A:iin tarjoten joustavuutta eri sovellusten virrantarpeisiin. Valikoimaamme sisältyy useita kotelointivaihtoehtoja, jotka takaavat luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa.
 • Laajat säätömahdollisuudet
  Monissa malleissa laajat jännitetasojen säätömahdollisuudet.
 • Monipuoliset mallit
  Olipa tarpeesi yksivaiheinen (1~), kaksivaiheinen (2~) tai kolmivaiheinen (3~) teholähde, löydät sopivan ratkaisun. Jokainen malli on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky ja tehokkuus.
 • Huippuluokan tehokkuus
  Slim-line hakkuriteholähteet erottuvat erittäin korkealla hyötysuhteellaan. Ne on varustettu laajoilla hyväksynnöillä ja power boost -ominaisuuksilla, jotka takaavat suorituskyvyn vaativimmissakin sovelluksissa.

 

 

Wöhrlen laaja tuotevalikoima

Wöhrle tuo markkinoille hakkuriteholähteiden lisäksi monipuolisen valikoiman tehoelektroniikan ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset teollisuuden tarpeet.

 • Muuntajat
  Saatavilla laajalla kapasiteettialueella 50 VA:sta aina 30 000 VA:han. Valikoimaamme kuuluvat sekä UL/CSA-hyväksytyt mallit että erilaiset suojaus- ja eristysluokat, jotka on suunniteltu toimimaan eri taajuuksilla. Mallistostamme löytyvät yksivaiheiset (1~), kaksivaiheiset (2~) ja kolmivaiheiset (3~) vaihtoehdot, jotka vastaavat monipuolisesti eri sovellusten vaatimuksiin.
 • AC-UPS-järjestelmät
  Kriittisen tärkeän virransyötön varmistamiseksi AC-UPS-järjestelmiä, joiden kapasiteetti alkaa 1 kVA:sta ja ulottuu useisiin MVA:iin. Valikoimasta löydät 19 tuuman räkkimalleja sekä moduulirakenteisia järjestelmiä, jotka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suojaa ja jatkuvuutta eri sovelluksissa.
 • DC-UPS-järjestelmät
  Innovatiivisia DC-UPS-järjestelmiä, jotka on kiinnitetty DIN-kiskoon 19 tuuman räkkimalleina ja moduulimalleina. Tuoteperheeseen kuuluu myös SuperCAP kondensaattorilla varustettu UPS ja energiavarastot; standardi- ja CycloneCell akkupaketit integroituna tai erillään.

Wöhrlen tuotteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Oli tarpeesi mikä tahansa, Wöhrle tarjoaa räätälöityjä ja luotettavia ratkaisuja, jotka varmistavat teollisuussovellustesi tehokkuuden ja luotettavuuden.

Lataa Wöhrle kuvasto

Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinulle sopivimmista teholähteistä.

Murrin asiantuntijat auttavat löytämään tarpeisiinne parhaiten sopivat ratkaisut.
Ota yhteyttä aluemyyjään tai laita viesti alla olevalla lomakkeella.