Uutta! Autonics turvatuotteet Murrilta

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen eteläkorealaisen globaalisti toimivan Autonicsin kanssa. Yhteistyön myötä portfoliomme laajenee jälleen. Autonicsin valikoimasta Murrin asiantuntijat ovat valinneet muun muassa laadukkaat turva-anturit sekä LiDAR -teknologiaan perustuvat anturit. Turvalaitteilla on CE/cUL -hyväksynnät ja laajat turvaluokitukset.

”Murrin valikoimasta löytyvät Autonics turvatuotteet soveltuvat laajasti eri teollisuudenaloille, kuten valmistavaan teollisuuteen, auto-, elintarvike- ja energiateollisuuteen sekä logistiikan alalle suojaamaan henkilöstöä sekä parantamaan tuotannon turvallisuutta”, kertoo Murrin tuoteasiantuntija Sami Kervola.


Turvavaloverhot

Turvavaloverholla voidaan suojata teollisuudessa työskentelevää henkilöstöä potentiaalisesti vaarallisilta koneilta ja laitteistoilta. Toiminta perustuu lähettimen ja vastaanottimen väliin tuotetusta näkymättömästä valosääteestä. Potentiaalisesti vaarallisten koneiden toiminta keskeytetään, kun esine tai henkilö havaitaan lähettimen ja vastaanottimen välissä.

Turvavaloverhoja on kaksi eri tyyppiä: SFL-perusversio sekä SFLA-hallittava turvavaloverho. Valitse turvavaloverhot käyttökohteen ja tarpeen mukaan.

Saatavilla on turvavaloverhot esimerkiksi:

  • 144–1868 mm suojauskorkeuksilla
  • 14 mm (sormisuojaus), 20 mm (käsisuojaus) tai 30 mm (vartalosuojaus) säteiden välillä
  • 15 m max. tunnistusetäisyydellä

Lisäksi hallittavan SFLA-turvavaloverhon ohjelmointiin on saatavilla helppokäyttöinen sovellus.


Turvakytkimet

Turvakytkimiä käytetään teollisuudessa varmistamaan koneiden, laitteiden ja työalueiden turvallisuus. Esimerkiksi ovikytkimet havaitsevat koneiden ovien avaamisen ja sulkemisen. Niiden avulla voidaan myös pitää ovet lukittuna potentiaalisesti vaarallisen toiminnan aikana.

Autonics turvakytkimet:

  • Ovikytkimet: SFD-sarja
  • Ovilukot: SFDL-sarja
  • Koskettomat ovikytkimet: SFN-sarja
  • Hätä-seis-kytkimet: SF2ER-sarja
  • Käsikytkimet: SFEN-sarja


Turvaohjaimet

Turvaohjaimet varustetaan sisäänrakennetulla vikadiagnostiikalla ja ne takaavat korkeatasoisen turvallisuuden. Turvaohjainten kompakti muotoilu sekä vaihtoehdot johtimien ruuvi- / jousikiinnitykselle varmistavat vaivattoman asennuksen.  

Lataa Autonics tuotekuvasto

Kysy tarjous Autonicsin turvavaloverhosta

Murrin asiantuntijat auttavat löytämään tarpeisiinne parhaiten sopivat ratkaisut.
Ota yhteyttä aluemyyjään tai laita viesti alla olevalla lomakkeella.