UUSI laajempi energiansiirtoketjujen valikoima

Energiansiirtoketjuilla suojaat kaapelit ja letkut erilaisissa liikkuvissa laitteissa. Murri tarjoaa vuosikymmenten kokemuksen energiansiirtoketjujen hyödyntämisestä suomalaisessa teollisuudessa.

Tuotevalikoimamme on laajentunut uusilla CKS-energiansiirtoketjuilla, jotka tarjoavat kattavasti toimivia vaihtoehtoja liikkuvaan virransyöttöön.

”Uutuudet tulevat entisestään vahvistamaan komponenttiemme hyvällä tasolla olevaa toimitusvarmuutta. CKS:n edustajat kehittävät valikoimaansa jatkuvasti ja ottavat kehitystyössään huomioon asiakkaiden tarpeet muun muassa asiakaskohtaisin ratkaisuin”, kertoo Kurt Sibakov Murrilta.

Vuonna 2004 perustetun CKS:n tuotteita on viety ympäri maailmaa vuodesta 2012, ja ne ovat laajasti käytössä myös Euroopassa. Useat globaalisti toimivat yritykset ovat syystä valinneet CKS:n tuotteet laitteisiinsa. Monipuolisen tuotevalikoiman toimitusvarmuus on korkealuokkainen.

CKS:n energiansiirtoketjujen korkean laatutason todistaa tuotannon sertifikaatit: CE, ISO 100002, ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 sekä tärkeimmät kansainvälisten standardien mukaiset sertifikaatit.

Valitse energiansiirtoketjut tarpeidesi mukaan

Tutustu valikoimaan ja lataa tuote-esitteet talteen. Murrin asiantuntijat auttavat löytämään teille sopivat komponentit sekä käytettävät kaapelit. Saat valmiin kokonaisuuden helposti ja tarpeidesi mukaan.

CKS:n sivuilla olevan määritystyökalu auttaa oikean tuotteen valinnassa.

Tutustu täällä. 

 

Energiansiirtoketjujen tuotevalikoima

Tutustu tuote-esitteisiin

 

 

 

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää?

Laita viestiä miten voisimme olla avuksi ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.