Sirenan tuotteilla kohti kesää

Moneen tarkoitukseen sopivat Sirenan-valohälyttimet toimivat myös muun muassa turvavälien merkkeinä. Sirena on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut huipputason ääni- ja valohälyttimiä jo 40 vuoden ajan. Perinteet, intohimo ja innovaatio ovat olleet perusarvoja koko kehityskaaren ajan. Sirena tekee juuri sen, minkä se osaa parhaiten.

Elokuussa 30 vuotta täyttävä Murri on maahantuonut, varastoinut ja myynyt menestyksekkäästi Sirena-tuotteita jo 10 vuotta. Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää myynti@murri.fi

Meidän ja toimittajiemme toimitukset pelaavat normaalisti ja varastossamme löytyy laajasti komponentteja.Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme.

MLINE

Laaja modulaarinen ja monitoiminen ääni -ja valohälytinohjelma on suunniteltu teollisuusympäristöön.  

E-lite

Tämä yksittäisten merkkivalojen sarja on soveltuu hyvin tiiveytensä vuoksi vaativiin teollisuusautomaation tarpeisiin. Kytkentä M12 liittimellä tai kaapelilla.

EOS

Monitoimiset valotornit on suunniteltu teollisuusautomaation tarpeisiin korkealla tiiveysluokalla, myös elintarvikeympäristöön. Näitä saa myös valmiiksi kasattuina.

Escape

Hätäpoistumishälyttimet ja ulkoilmatapahtumien varoitusjärjestelmät; EN54-3 ja EN54-23 hyväksytyt ääni- ja valohälytinlaitteet.

Icaro

Sirena lentoestevalo -ohjelma on toteutettu täysin LEDein. Low Intensity Type A ja B, Medium Intensity Type A, B ja C, sekä High Intensity Type A.

Expro

Räjähdysvaarallisten tilojen ääni ja valohälyttimet on lähinnä suunniteltu kemian- ja petrokemianteollisuuteen ja erittäin vaativien ympäristöjen tarpeisiin.
 

SIR-Touch

Erittäin tehokas jopa 120dB ja tiivis IP68 äänimajakka on tyylikkäästi muotoiltu. Äänen voimakkuus ja merkkivalo vapaasti säädettävissä laitteen takaosassa olevilla painikkeilla. Kytkentä M12 liittimellä.

ELYPS

Elyps on edullinen valotorni perhe, 2 runkoväriä, 3 eri valotehoa, sekä kirkas-/värilasivaihtoehto.

Lue lisää Sirenan verkkosivuilta