Monipuoliset Wöhnerin tuotteet Murrilta

Insta on suomalainen perheyritys, joka palvelee haastavilla toimintakentillä toimivia asiakkaita innovatiivisilla teknologia- ja palveluratkaisuilla. Konsernilla työskentelee yli 1000 työntekijää ja vuonna 1960 perustetun konsernin yksi kolmesta toimialayhtiöistä on sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani Insta Automation Oy.

Muuramen toimipisteellä työskentelevä myyntipäällikkö Ilari Lilja vastaa sähkö- ja pneumatiikkakeskusten myynnistä ja on päivittäin yhteyksissä eri komponenttitoimittajien kanssa. Yhteistyötä Murrin kanssa Ilari on tehnyt yli 10 vuotta. Murrin tuotteista etenkin Wöhnerin virtakiskokomponentit ovat suunnittelijanakin työskennelleen Liljan mielestä tarjonneet tuotannolle ja asentajille toimivan ratkaisun.

”Yhteistyössämme parasta on Murrin ketteryys ja aito halu auttaa asiakkaita niin materiaalin kuin niihin liittyvän tiedon nopeassa toimittamisessa. Tämä helpottaa meitä toimimaan omalta osaltamme nopeammin ja tehokkaammin loppuasiakkaittemme suuntaan”, kertoo Lilja.

Monipuoliset Wöhner virtakiskokomponentit

Keskusvalmistuksessa suurin osa käytettävistä komponenteista on valmiiksi määritelty insinöörien työpöydillä ja käytettäviin komponentteihin päästään harvemmin itse vaikuttamaan.

”Wöhnerin komponentit ovat todella laajasti standardisoituja ja voin asiantuntijana luottaa niiden toimivuuteen tarvittaessa korvaavana komponenttina. Wöhnerin virtakiskokomponenttien käyttöalueet ovat laajat alkaen sormisuojatusta 160A virtakiskojärjestelmästä aina 4000A järjestelmiin saakka. Monikäyttöiset komponentit mahdollistavat valmiiden tuotteiden toimitukset eri toimialoille ja maailmanlaajuisesti”, Lilja jatkaa.

”Wöhnerin virtakiskojen asennus ja kosketuksensuojaus on suunniteltu asentajalle todella helpoksi. Kilpailevan tuotteen kanssa etenkin muutostyöt veisivät huomattavasti enemmän työaikaa. Asentajan näkökulmasta olisi hienoa nähdä enemmän Wöhnerin komponentteja piirustuksissa ja itse valitsen mielelläni Wöhnerin tuotteet tilanteissa, kun pääsen itse piirustukset suunnittelemaan”, Lilja jatkaa.

Luotettavaa asiakaspalvelua Murrilta

Insta tarjoaa sähköautomaatiopalveluita kaikille eri teollisuuden aloille, mukaan lukien meriteollisuus ja laivanrakennus. Muuramessa valmistetaan vuoden aikana 4000 sähkökaappia, joista noin 500 kaappia vaatii virtakiskojärjestelmän.

Wöhnerin modulaarinen virtakiskoratkaisu nopeuttaa merkittävästi asennustyötä, säästää kaappitilaa ja on huollettavuudeltaan helppo. Lisäksi uudet diagnostiikkaominaisuudet mahdollistavat yhä älykkäämpien ratkaisujen tekemisen.

”Tällä hetkellä komponenttien saatavuudella on iso merkitys hankintapäätöksiä tehdessä. Meille on tärkeää myös se komponenttien käytön helppous, jotta työaikaa kuluu mahdollisimman vähän. Toki myös hinnalla on merkitystä ja itse arvostan toimivaa asiakaspalvelua”, Lilja sanoo.

Lilja tapaa päivittäin useita eri toimittajia ja vaikka Murri isossa kuvassa on pienempi toimittaja, sen asiantuntijoihin luotetaan. Henkilökohtainen ja aktiivinen asiakaspalvelu on tehnyt Liljaan vaikutuksen.

”Murrin valikoimasta löytyy useita mielenkiintoisia tuotteita, joista on merkittävää hyötyä muun muassa työajan säästöön. Tuotanto saattaa seistä yhden pienen osan puuttumisen takia. Tällaisissa tilanteissa Murrin ketteryys on ehdottomasti valttia. Yhteydenottoihin vastataan ja kokonaiskuvan ymmärtävän asiantuntijan kanssa keskustellessa pääsee usein itsekin oppimaan uutta”, Lilja kehuu.

Kotimainen teollisuuden kumppani

”Monen tukijalan ja laajan toimittajaverkoston ansiosta olemme pystyneet toimittamaan komponentteja lähes normaaliin tapaan. Varastoimme Wöhnerin tuotteita jatkuvasti, joten voimme vastata asiakkaiden toimitusaikatarpeisiin”, kertoo Murrilta Instan asiakkuudesta vastaava Jyrki Haapala.

Murri on kotimainen teollisuuden kumppani keskusvalmistukseen ja konerakennukseen. Wöhnerillä ja Murrilla on pitkä yhteinen historia, joka on vuosi vuodelta vankistunut. Markkinoilta tulee jatkuva tarve kehittää uutta ja tähän Wöhner on vastannut uusilla tuotteilla ja tuoteperheillään ennakoivasti.

Murri toimittaa Insta Automationille Wöhner -tuotteita muiden komponenttiensa ohella.

Tutustu Wöhnerin virtakiskojärjestelmiin tässä artikkelissa. 

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää?

Laita viestiä miten voisimme olla avuksi ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.