Balluffin älykkäät SAMS-anturit

Balluff on yksi pitkäaikaisimmista toimittajistamme ja yhteistyökumppaneistamme. Saksalaisen perheomisteisen 100-vuotiaan Balluffin laajan valikoiman pääosassa ovat anturit ja anturijärjestelmät.

Löydät valikoimasta eri toimintaperiaatteilla olevia tunnistavia, kuten mittaavia ja laadunvarmistukseen valmistettuja antureita sekä tiedonkulkua ja hallintaa helpottavia järjestelmiä.

Balluff-antureista löydät sopivat anturit erilaisiin teollisuuden tarpeisiin, kuten prosessi- ja energiateollisuuteen, kone- ja laitevalmistukseen, elintarvike- ja pakkausteollisuuteen, teräs- ja metalliteollisuuteen sekä autoteollisuuteen.

Uusi älykäs anturiteknologia ja monitoimiratkaisut avaavat uusia mahdollisuuksia koneiden ja järjestelmien kunnonvalvonnasta ennakoivaan huoltoon sekä täysin uusiin toimintamalleihin.

SAMS Smart Automation Monitoring System

SAMS on automaattinen valvontajärjestelmä, jossa uusilla lisätoiminnoilla varustetut anturit valvovat ja antavat järjestelmään tietoja lämpötiloista, tärinästä, anturin kallistuskulmasta, paineesta, kosteudesta, kytkentäkerroista, virran tai jännitteen vaihteluista.

SAMS-anturijärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valvoa yksittäin laitteen, laitteiston ja vaikka koko tehtaan toimintoja, yksittäisestä anturista aina järjestelmätasolle. Järjestelmä tarjoaa lisäominaisuuksia kuten kytkentäkerrat, ennakoivien hälytysten rajat, piikit, keskiarvot, tärinät, kiihtyvyys tai nopeus.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Balluffin SAMS-järjestelmää.
 

Voit tutustua myös tarkemmin täällä

 

piirriskuva tuotantolaitoksesta
Balluff SAMS-järjestelmää voit hyödyntää koko tuotantolaitoksessa.

 

Balluffin anturivalikoima

 


Balluff optiset anturit löydät Murrin valikoimasta
 

Balluff-antureiden tuoteluetteloihin voit tutustua täällä.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttavat löytämään teille parhaat ratkaisut.

Saat lisätietoja omalta tutulta aluemyyjältäsi tai p. 03 882 4000 / myynti@murri.fi