Balluff teholähde on laitteen sydän

Markkinoiden ensimmäisen IO-Link teholähteen Balluff kehitti jo 10 vuotta sitten Murrin toimitiloissa Lahdessa. Tuote vastasi kentän kasvaneeseen monitorointitarpeeseen ja oli jo tuolloin edellä aikaansa. HEARTBEAT™-tuoteperhe levisi nopeasti IP20 ja IP67 -versiona globaaleille markkinoille.
 
Arvostusta saivat erityisesti LED indikointi lämpötilan nousulle, eliniälle ja kuormitukselle, joka on toteutettu liikennevalon väreissä. Merkkivalot mahdollistavat helpon poikkeamien havaitsemisen teholähteen käyttöympäristön muutoksista tai kestoiästä.
 
Balluffin teholähteillä on korkea hyötysuhde, niille löytyy globaalit hyväksynnät ja ne kattavat eri jännitealueet ja teholuokat.Tutustu näihin

Teholähteet luettelo
HEARTBEAT™ -esittelyvideo
Muut Murrin valikoiman teholähteet
Broome10 -teholähde suoraan virtakiskoon

ja kysy lisää asiantuntjoiltamme!

 

 

Laadukkaat teholähderatkaisut Murrilta

Koteloiden lämmönhallinta on erittäin tärkeää teholähteen ja muiden elektroniikkakomponenttien kestoon. Jos lämpö nousee yli nimellislämpötila-alueen, niin jokainen 10⁰C:een lämmönnousu puolittaa teholähteen kestoiän.


Pyydä tarjous!

Tarjoamme erittäin laajan tuoteohjelman ja laadukkaat tuotteet toimivaan markkinahintaan. Lisätietoja teholähteistä, muuntajista, koteloelektroniikan tuotteista ja lämmönhallintaratkaisuista omalta tutulta aluemyyjältäsi tai p. 03 882 4000 / myynti@murri.fi