Balluff BUS ultraäänianturit vaativiin olosuhteisiin

Balluffin ultraääniantureilla voidaan mitata erilaisten materiaalien pinnankorkeuksia, kappaleiden etäisyyksiä tai onko mitattava kappale kohdalla, jossa haluamme sen olevan. Käyttökohteita löytyy monen tyyppisiin paikkoihin ja erilaisille teollisuuden aloille, joissa perinteinen valokenno ei ole luotettava ratkaisu.


Tarkka mittaustulos

Ultraääneen perustuva mittaustulos saadaan kappaleen takaisinheijastuksesta, joka saadaan esim. kappaleesta, jauheesta tai nesteestä. Mittaustulos on tarkka ja luotettava, koska valaistus, kohteen materiaali, pinnan kiiltävyys, väri, lika, sumu tai pöly eivät vaikuta ultraääneen.
 
Mittaetäisyydet vaihtelevat anturista riippuen parista sentistä miltei 10 metrin etäisyyteen. Anturit on koteloitu sylinterimalleihin M12-M30 sekä rasiamalleihin, joita valikoimasta löytyy erimuotoisina. Ohjelmasta löytyy digitaalisten ja analogisten mallien lisäksi IO-Link, paineenkestävät ja hygieniamallit.

Tutustu tarkemmin Balluffin sivuilla.

Murrin valikoimassa tarjolla myös muita ultraääniantureita. 
Tutustu tarkemmin täällä.
 

   

Ultraääniantureilla voidaan tunnistaa ja seurata erilaisten pintojen korkeutta. Vasemmassa kuvassa anturi seuraa ja tunnistaa muovigranulaatin pinnan korkeuden. Oikeinpuoleissa kuvassa seurataan nestepinnan korkeutta.

Balluffin ratkaisut työkoneisiin

Balluff tarjoaa anturitekniikkaa ja automaatiokomponentit mobiiliratkaisut haastaviin työskentelykohteisiin. Yksinkertainen ja turvallinen tunnistaminen mahdollistaa muun muassa erilaisiin työtehtäviin tarvittavien laitteiden nopean asennuksen. Ratkaisut soveltuvat erityisen hyvin työkoneiseen, joita käytetään maa- ja metsätaloudessa, rakennuskoneisiin ja logistiikkaan.

Katso esittelyvideo tästä.

 

Kysy lisää!

Lisätiedot omalta tutulta aluemyyjältäsi tai p. 03 882 4000 / myynti@murri.fi